Page content

Conversationele Hypnose MASTERY opleiding

Is praten je beroep?

Klopt het dat je het gevoel wil hebben dat je je op de één of andere manier altijd ontwikkelt? Klopt het ook dat je beloond wil worden voor je echte waarde en bijdrage?

Als je ook maar een klein beetje op mij lijkt, dan heb je er waarschijnlijk behoefte aan dat wat je doet op de een of andere manier zin heeft. Of dat nou betekent dat je onderdeel uitmaakt van iets dat groter is dan jijzelf, of dat je de mensen die je tegenkomt een beter, blijer, productiever leven bezorgt.

Als superman Conversationele Hypnose zou willen leren zou hij naar de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding gaan…

In het Conversational Hypnosis MASTERY opleiding (advanced level) krijg je THE- BEST- OF Conversationele Hypnose en daarmee de beste SKILLS voor communicatie & invloed…

“Ik heb de Conversationele Hypnose Mastery opleiding georganiseerd voor als je wilt profiteren van Conversationele Hypnose speciaal voor invloed & communicatie situaties…

Je leert in de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding!

 • Hoe je van conversationele hypnose een automatische vaardigheid maakt
 •  Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Geheimen om mensen snel te hypnotiseren terwijl ze klaarwakker zijn
 • Hoe je je gesprekken kunt vullen met ‘referentie-ervaringen’ die bij je gesprekspartner voor een hypnotiserend trance-achtig effect zorgen
 • Taalverzachters die iemands kritische en analytische factor kunnen verlagen, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • De ‘bouwsteen’-structuur van effectieve hypnotische communicatie
 • Hoe je meteen kunt zien of je echt een hypnotiserend effect hebt op je gesprekspartner (dit is belangrijk om direct ‘feedback’ te krijgen en om te weten welke richting je het gesprek op kunt sturen)
 • Het concept van ‘verstevigen’ en hoe dat het makkelijk maakt om te weten wat anderen denken (helemaal als ze iets anders zeggen!)
 • Hoe je voor iemand ervaringen kunt creëren die ze nooit eerder hebben gehad (sommige hypnotherapeuten noemen dit het creëren van ‘toekomstige herinneringen’. Het brengt je hoe dan ook in een positie waarin je de beelden in het hoofd van je gesprekspartner kunt sturen)
 • Hoe je de kracht van universele menselijke ervaringen kunt benutten om hypnotische gesprekken te beginnen
 • Hoe je een gesprek kunt versnellen en mensen kunt sturen naar het resultaat dat je wilt bereiken
 • Hoe je iemands normale perceptie van de realiteit kunt veranderen… zodat je ze sneller kunt hypnotiseren
 • Hoe je iemands gedachten van het lichamelijke kunt scheiden met behulp van conversationele trance
 • Verborgen hypnotische thema’s die enorm goed werken in alledaagse gesprekken
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord kunt sturen
 • Waarom conversationele hypnose NIET alleen maar om taal gaat, en wat ECHT zorgt dat het supergoed werkt
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een gesprek te veranderen in een hypnotische gebeurtenis
 • Een ongebruikelijke maar effectieve manier om alle hypnose cliënten binnen te halen die je wil

Met de juiste ‘linguïstische tools’ en de juiste “know-how” om ze te gebruiken… heb ik in allerlei soorten mensen ongelooflijke ingrijpende veranderingen gezien…

Ik heb verlegen mensen gezien (die al jarenlang door iedereen over het hoofd werden gezien en werden buitengesloten) die plotseling bekend stonden om hun wijsheid, zodra ze eenmaal de juiste ‘linguïstische beïnvloedingstools tot hun beschikking hadden.

Ik heb technisch briljante mensen gezien (die jarenlang de grootste moeite hadden het briljante van hun ideeën over te brengen) die zich met ‘linguïstische beïnvloedingstools’ plotseling enorm helder konden uitdrukken.

En ik ken ook leerkrachten die al goed waren in hun werk, en vooruitstrevende denkers (als dagvoorzitters, consultants en coaches), die hun didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen – en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen op hun studenten en opdrachtgevers – als ze maar de juiste ‘linguïstische’ beïnvloedingstools kunnen gebruiken.

Mijn observatie is ook (en voor mij klopt dat in elk geval) dat als iemand de juiste ‘linguïstische’ beïnvloedingstools heeft (en de know-how om ze op deskundige manier te GEBRUIKEN)…een levensveranderende transformatie kan maken.

Wat je ook zult leren & “internaliseren” in de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding

* Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden

* Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen

* Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden

* Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)

* Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Wie geeft de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding?Martijn Groenendal

“Ik heb de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding speciaal gestructureerd voor als je wilt profiteren van alle voordelen die conversationele hypnose voor communicatie en invloed situaties… Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi over Martijn Groenendal zegt: “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)

Tijden en Locatie:

blok 1 – 18,19,20,21 oktober 2018
blok 2 – 13,14,15,16 december 2018
blok 3 – 24,25,26,27 januari 2019

Trainingsdagen:
09:30 – ontvangst met koffie en thee
10:00 – binnenkomst zaal en aanvang training deel 1
11:30 – pauze (inclusief koffie en thee)
12:00 – aanvang training deel 2
13:00 – lunch (exclusief)
14:00 – aanvang training deel 3
15:30 – pauze (inclusief koffie en thee)
16:00 – aanvang training deel 4
17:30 – afronding

14740286153_5dc520be69_b

Locatie:

Igluu Den Haag (4e etage)
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

Investering:

Waarde 3197 euro

Nu tijdelijk vandaag voor de Early Bird tot 1 maart 2018 voor slechts 2997 euro

Tijd voor actie:

Ja, ik wil me aanmelden voor de Conversationele Hypnose MASTERY opleiding

Startmogelijkheid:

Ja , ik doe mee en betaal alles in één keer

Ja , ik doe mee en betaal gespreid in 5 maanden en maak hier nu het eerste termijn over

Klik gerust eens door onze categorieën heen: