Page content

Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket

“Met behulp van het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket los jij met zelfvertrouwen voorgoed elk probleem bij je cliënt op!”

Ook als je al coach bent, en betere hypnosetechnieken wilt hebben, is dit pakket ideaal.

Stel je voor dat je een cliënt krijgt die last heeft van paniekaanvallen, depressie, eetverslaving of trauma uit het verleden… Hoe pak je dat precies aan? Welke hypnosetechnieken ga je gebruiken? Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket is hiervoor de oplossing.

 

Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket is Inclusief:

 • 6 dagen (40-uur) hypnotherapie opleiding plus het erkende hypnose certificaat
 • bonus: 2-extra dagen, snelle hypnose inducties, Dave Elman inductie, hypnotic frame control
 • het online Hypnotherapie-Toepassingsprogramma met alle coaching protocollen hoe je gewichtsverlies, eetstoornissen, fobieën, trauma’s, verslavingen etc voorgoed oplost)
 • protocol om te werken met kinderen en hypnotherapie (6-12 jaar)
 • het Stoppen-met-Roken-protocol (plus intake)
 • de beste NLP-technieken
 • 12 maanden mentorschap bij het toepassen van alle hypnotherapietechnieken
 • Conversationele Hypnose
 • Ericksoniaaanse Hypnose
 • de Regressie Techniek
 • hypnose trainer Martijn Groenendal met 20 jaar ervaring
 • live hypnosedemonstraties
 • meteen praktijkervaring (ultiem zelfvertrouwen)
 • het complete hypnotherapie-opleidingspakket-studiehandleiding van 74 bladzijdes
 • 2 bonussen:
  – Hoe je een fobie binnen één uur oplost (audio seminar)
  – 17 hypnotherapievideo’s (Hypnose basistraining)
 • hypnose certificaat, erkend door de IAPCH
 • georganiseerde oefengroepen
 • intervisie weekend voor verdieping en persoonlijk mentorschap
 • toegang tot IAPCH.org
 • koffie en thee

Je ontvangt het internationaal erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH

Na een succesvolle afronding van de zes live certificeringsdagen, word je op de certificeringsdag getoetst aan de hand van een examen. Bij een positief resultaat ontvang je het door de IPACH erkende hypnosecertificaat. Alle hypnosetechnieken worden overgedragen met behulp van de implicit learning-methode, wat inhoudt dat je tijdens de opleiding meteen hypnose integreert op intuïtief niveau.

Inclusief Conversationele Hypnose -je hebt nu in een gewoon gesprek- toegang tot de onbewuste gedragspatronen van je cliënt, zonder dat hij dit doorheeft.

“Bij het complete hypnotherapie-opleidingspakket zit Conversationele Hypnose er standaard bij inbegrepen. Het is een vaardigheid waarvan de meeste coaches en therapeuten alleen maar durven dromen. Snel resultaat in een gesprek dus!”

Nu weet je altijd zeker hoe je elk probleem oplost mbv het Hypnotherapie-Toepassingsprogramma

Bingo!…‘Vergelijk het met een kookboek’…

daarin staat precies beschreven hoe je te werk moet gaan om een heerlijk gerecht te koken. Door het hypnotherapie-toepassingsprogramma te volgen, weet je altijd precies hoe je elk probleem kunt oplossen.

Wanneer je wilt weten hoe je een bepaald probleem moet oplossen bij je cliënt kijk je gewoon in het hypnotherapie-toepassingsprogramma en dan weet je altijd precies wat je moet doen.

Om al deze kennis te verzamelen moet je normaal gesproken meer dan 15 jaar ervaring opdoen. Nu weet jij altijd zeker dat jij zelf het beste resultaat krijgt.

Bij dit complete hypnotherapiepakket zit het hypnotherapie-toepassingsprogramma standaard inbegrepen

Je leert:

Dag 1: Trance-oriëntatie en de sleutel tot hypnotische taalpatronen.

De eerste dag is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Op deze dag worden hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non Awareness-set.

Dag 2 en 3 gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 3 en 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je ook een unieke vaardigheid eigen, namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Bovendien word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën

Vandaag is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die conversationele hypnose mogelijk maken. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Dag 6: Samenvatting

Je kunt gecertificeerd worden door de Internationale Associatie voor Professionele Conversationele Hypnotherapeuten (IAPCH). Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot dan toe hebt geleerd hebt eigen gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Ten slotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak de wereld in te stappen.

Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket is een ultiem persoonlijk transformerend programma en leidt jou op tot een “bulletproof” hypnotherapeut!

Martijn Groenendal

Martijn is internationaal Hypnotherapie trainer en eigenaar van de NLP Life Academy. Daarnaast is hij trainer bij de grootste Hypnotherapie-Universiteit ter wereld (HTU). Door middel van krachtige hypnosedemonstraties, heldere uitleg en plezierige praktijkoefeningen krijg jij het beste op het gebied van hypnose en hypnotherapie.

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi over Martijn Groenendal zegt: “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH

Locatie en data:

NLP Life Academy
Bleijenburg 29
2511 VC Den Haag

Ja, ik wil me aanmelden voor het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket 2018:

Investering: 1497 euro. Nu tijdelijke early bird aanbieding tot 1 augustus 2018 voor maar 997 euro!

Startmogelijkheid 1:
Blok 1: 19,20,21 oktober 2018
Blok 2: 14,15,16 december 2018 (inclusief certificering)

Klik hier en betaal gemakkelijk in drie termijnen van 333 euro

Klik hier en betaal gemakkelijk met PayPro (alles in één keer)


Lees hier de reacties van deelnemers:

“Ik heb het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket gevolgd bij Martijn. Het waren zes intensieve dagen waarbij uiteindelijk alle losse hoofdstukken als een puzzel in elkaar pasten. Het was een veilige groep en omgeving waarbij je persoonlijke issues kon oefenen. Martijn is een zeer deskundige hypnotherapeut die zijn praktijkervaringen goed kan overbrengen. Ik heb hierdoor met vertrouwen inmiddels mijn eerste cliënten behandeld”.
Edwin Braker.

“Het is een praktijkgerichte opleiding die je in staat stelt om direct te starten met een eigen praktijk. De training is zo opgebouwd dat je na een aantal dagen vanzelf in de flow komt en alles heel gemakkelijk in je op kunt nemen en toe kunt passen. Dit komt grotendeels ook door het enthousiasme van Martijn dat zeer aanstekelijk is. Er wordt gewerkt in kleine groepen en er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Deze opleiding smaakt naar meer!”
Groetjes,
Sunita Gobardhan

“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”
Gerard de Vries

“Relaxte sfeer, veilig, uiterst plezierig om in te werken. In 6 dagen leren wat onmogelijk leek en nu een waarheid is. Een fraaie reis, aan te bevelen voor ieder die meer wil.”
Constant Lamp

“Nooit geweten dat het volgen van een opleiding zo leuk kon zijn. Ik voelde mij helemaal in mijn element tijdens de lessen. Martijn doceert de stof op een hele relaxte en ontspannen manier met een tikkeltje humor, waardoor het gemakkelijk wordt opgepikt. De opleiding heeft mij als persoon en als professioneel coach krachtiger gemaakt in mijn kunnen. Het was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had om mijn plaatje compleet te maken.”
Reshma Sidhoe

“De 6-daagse hypnose opleiding heeft me nog meer inhoud als coach gegeven. Ik heb de opleiding als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren. Het werken met Martijn is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”
Miranda Kasius

“Geweldige dagen, die je moet ervaren om te voelen wat het voor je kan betekenen. De lesstof die gegeven wordt is enorm. Je krijgt alles mee om jezelf daadwerkelijk te positioneren als NLP hypnotherapeut. Dankjewel Martijn, ik heb veel geleerd en enorm genoten.”
Marja van Zanden

“In deze opleiding heb ik met heel veel plezier en warmte geleerd hoe ik bewust en onbewust mensen kan helpen om te denken aan mogelijkheden die ze voorheen niet konden zien. Als er een mogelijkheid was om deze cursus op een continue basis te doen zou ik er direct voor tekenen. O ja, die Martijn is steengoed! Een echte aanrader!”
Robert van Kooten

“De 6-daagse hypnotherapie opleiding heeft voor mij – naast veel verdieping in hypnose en NLP – vooral de brug gebouwd om kennis om te zetten in de praktijk. Mijn zoon had migraineaanvallen en na de opleiding heb ik hem kunnen helpen om zijn aanvallen zelf te stoppen. Deze winst doet de opleidingsinspanning en -kosten meteen terugverdienen. Martijn heeft een mooie opleiding gemaakt en is een fantastische trainer. Hij heeft veel kennis die hij vrijelijk deelt met de cursisten. Omdat Martijn ook open is over zijn eigen leerproces ontstaat een open sfeer waardoor iedereen in een veilige setting kan starten met het toepassen van hypnose.”
Susan Waucamont

“6 dagen lang op innerlijke kleurrijke ontdekkingsreis d.m.v. hypnose. Bedankt Martijn, het was fantastisch!! Ik heb genoten van jouw vakmanschap, passie, creativiteit, humor en heel prettige manier van lesgeven. Deze praktijkgerichte opleiding was een speciale uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Jij hebt mij geïnspireerd! Ik heb heel veel geleerd tijdens deze opleiding en zeker meer dan alleen mooie hypnose technieken. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot ziens.”
Beate Thiele

“Martijn, jij bent een hypnose vakman en een inspirerende teacher met humor en een H+ die door het dak gaat! Je hebt me geleerd hoe hypnose werkt, met heel veel heldere uitleg en inspirerende voorbeeld sessies. Het focussen hierbij op ‘having fun’, ontspanning, positieve gevoelens en veel oefenen met elkaar. En niet te vergeten het ongelofelijke positieve effect ervan; een meer en meer ervaren van ‘feel good’. Een superfijne, prettige sfeer om op een ontspannen manier iets compleet nieuws te leren. Wauw, wat waren deze 12-dagen fascinerend!”
Helen God

“Hetgeen dat wordt beloofd, krijg je ook tijdens de opleiding, met als bonus een aanstekende en enthousiaste coach/trainer die de sfeer in de groep al snel bepaalde. Wat mij betreft was het een hele toffe groep (one by one). Duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen. Bedankt Martijn en ik kijk al uit naar de volgende keer.”
Groetjes,
Frank Van Becelaere

“Praktijkervaring goed gecombineerd met theorie. Martijn gaat in op de achterliggende principes waardoor jij zelf de rest heel makkelijk kan invullen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”
Arnt van Helden

“Mijn leven lang worstel ik met een negatief zelfbeeld. De 6-daagse hypnose opleiding heeft mij tot een krachtige, zelfverzekerde vrouw gemaakt. Ik beleef het leven bewuster.”
Tinie Kievith

“Martijn geeft zijn lessen met een ongeëvenaarde passie, waar een ieder van kan leren. No matter how good you already are. Het was mij een waar genoegen om hier deel van uit te maken en ik kom zeker terug voor de NLP practitioner dit jaar!”
Laurence van Harskamp

“De diverse technieken die Martijn je geeft worden zeer professioneel gedoceerd met veel humor en hypnotisch vakmanschap. Wat op mij persoonlijk grote indruk heeft gemaakt is de Mind Bending Language techniek, die je zo snel naar de oplossing van het probleem brengt. De diverse inducties die je krijgt op de opleiding zijn waanzinnig en binnen 2 minuten heb je iemand onder hypnose. Ik wil Martijn hartelijk bedanken voor de fijne opleiding.”
Chris van Trok

“Ik heb de 6-daagse hypnose opleiding gedaan bij Martijn Groenendal. Na 6 volle dagen in trance te hebben gezeten is mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb veel hypnose technieken geleerd, hoe gemakkelijk het is om een negatieve overtuiging te veranderen naar een positieve overtuiging.”
Sophie Derks

“De manier van onderwijzen is heel goed!! Proficiat, heel strak, serieus, grappig en goed voorbereid.”
Shirley Dumfries

“Ik vind het een geweldige ervaring, ik heb mezelf weer innerlijk teruggevonden. Tevreden met wat ik heb en wie ik ben. Alles heeft me een goed gevoel en meer zelfvertrouwen gegeven. Bij deze wil ik ook de deelnemers heel erg bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en gezelligheid.”
Nur Oyman

“Dit vak hadden ze op de middelbare school moeten geven! Totale ontspanning. En dat ik het nu ook kan overbrengen op anderen! Mijn leven is positief veranderd!”
Arie van Stolk

“Niet alleen verrassend nuttig, met verrassende inzichten, maar ook verrassend veel plezier.”
Chris van Gool

Ja, ik wil me aanmelden voor het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket 2018:

Investering: 1497 euro. Nu tijdelijke early bird aanbieding tot 1 augustus voor maar 997 euro!

Klik gerust eens door onze categorieën heen: