hypnotherapiepractitioneropleiding

Welkom bij de
Hypnotherapie
Practitioner Opleiding

9-daagse Hypnotherapie Opleiding 
in Den Haag 

Inclusief erkend IAPCH certificaat

Je hypnose certificaat is erkend door de IAPCH.org en de NLP Life Academy

"Stel je voor dat je een cliënt krijgt die last heeft van paniekaanvallen, depressie, eetverslaving of trauma uit het verleden… Hoe pak je dat precies aan? Welke hypnosetechnieken ga je gebruiken? De hypnotherapie practitioner opleiding is hiervoor de oplossing.


Na een succesvolle afronding van de 9 live trainingsdagen, word je op de certificeringsdag getoetst aan de hand van een examen. Bij een positief resultaat ontvang je het door de IAPCH erkende hypnosecertificaat.

Met behulp van de hypnotherapie practitioner opleiding los jij met zelfvertrouwen voorgoed elk probleem bij je cliënt op! Ook als je al coach bent, en betere hypnosetechnieken wilt hebben, is de hypnotherapie practitioner opleiding ideaal

Je krijgt in de hypnotherapie practitioner opleiding


Je krijgt in de hypnotherapie practitioner opleiding:

 • 9 dagen (60-uur) hypnotherapie opleiding voor beginners en gevorderden, er is geen vooropleiding nodig
 • hypnose certificaat erkend door de IAPCH.org en de NLP Life Academy
 • supervisie 
 • hoe je gewichtsverlies, eetstoornissen, fobieën, trauma’s, verslavingen etc voorgoed oplost
 • protocol om te werken met kinderen en hypnotherapie (6-12 jaar)                                                                     
 • 12 maanden online vragen stellen (ideaal wanneer je gaat beginnen met je hypnotherapie praktijk) 
 • registratie als hypnotherapeut bij de internationale IAPCH.org website
 • praktijkervaring in de opleiding (dat betekent voor jou ultiem zelfvertrouwen met het toepassen van hypnose
 • het Stoppen-met-Roken-protocol (hoe je van A tot Z een stoppen met roken sessie doet)
 • de hypnotherapie handleiding (74 blz)
 • georganiseerde oefengroepen
 • krachtige hypnosedemonstraties voor de groep
 • bonus: 2-extra dagen, snelle hypnose inducties, Dave Elman inductie, hypnotic frame control

Inhoud van de hypnotherapie practitioner opleiding 

"Met conversationele hypnose heb je snel resultaat in een gesprek dus!”

Conversationele Hypnose zit standaard bij de opleiding inbegrepen. Je hebt daarmee in een gewoon gesprek- toegang tot de onbewuste gedragspatronen van je cliënt, zonder dat hij dit doorheeft. Ideaal voor in coaching gesprekken.

Inhoud hypnotherapie practitioner opleiding:

- Hoe je een succesvol intake gesprek doet met je client

- Hypnose shock inducties

- Dave Elman inductie

- Conversationele hypnose inducties, ideaal voor in coaching gesprekken

- Oog fixatie inductie

- Progessieve relaxatie inductie

- Verdiepen door tellen, visualisatie en realisatie 

- Richtlijnen voor het structureren van krachtige suggesties

- Werken met symbolen uit het onderbewustzijn

- Het hypnotiseren van groepen

- De regressie techniek

- De reintegratie techniek

- Hoe je hypnotisch leert praten

- Werken met delen

- Ericksoniaanse hypnose (basis) en de Non-Awareness Set

- Hypnotic Blitz techniek

- De revivification techniek

- Mind Bending Language 

- Het maken van een hypnotisch script

- hypnotisch taalgebruik

- Arm levitatie

Arm catalepsie

- NLP fast fobia-cure

- NLP gevoelsomdraai techniek 

- Het ontspannen van het lichaam

- Het ontspannen van de geest

- Onbewust leren

- Communiceren met het onderbewustzijn

- Het leren focussen van aandacht via zelfsuggestie

De Hypnotherapie Practitioner Opleiding is een ultiem persoonlijk transformerend programma en leidt je op tot een resultaat gerichte hypnotherapeut!

Martijn Groenendal is Hypnotherapie trainer-en eigenaar van zijn hypnotherapie opleidingsinstituut in Den Haag; de NLP Life Academy. Hij geeft al 25 jaar opleidingen en heeft een eigen praktijk. Daarnaast is hij ook internationaal trainer voor de Hypnose Training Academy (met de grootste Hypnotherapie-Universiteit van de wereld) en geeft voor hun hypnotherapie opleidingen over de hele wereld. Dit betekent voor jou een hypnotherapie trainer die jou persoonlijk met behulp van krachtige hypnosedemonstraties, heldere uitleg en plezierige praktijkoefeningen het beste op het gebied van hypnose en hypnotherapie zal geven! 

Ja, ik schrijf me in

Igor Ledochowski over

Hypnotherapie trainer Martijn Groenendal

 “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld" Igor Ledochowski van de IAPCH.org

Ja, ik schrijf me in 


100% klant tevredenheid!

Ben je niet tevreden na dag 1, laat het ons weten en je krijgt al je geld terug.

Ja, ik wil me nu aanmelden voor de Hypnotherapie Practitioner Opleiding:

Locatie:

NLP Life Academy

Bleijenburg 29

2511 VC Den Haag

Dagelijks van 10:00 - 17:00 exclusief lunch

Hypnotherapie Practitioner Opleiding

Nu tijdelijke early bird 1997 euro   voor slechts 1497 euro inclusief erkend certificaat

januari 2019 

blok 1: 11,12,13 januari 2019
blok 2: 1,2,3 maart 2019
blok 3: 12,13,14 april 2019 (inclusief certificering)


mei 2019 

blok 1: 3,4,5 mei 2019

blok 2: 24,25,26 mei 2019

blok 3: 28,29,30 juni 2019 (inclusief certificering)


oktober 2019 

blok 1: 4,5,6 oktober 2019

blok 2: 6,7,8 december 2019

blok 3: 24,25,26 januari 2020 (inclusief certificering)

start januari 2019
ik betaal in 4 gemakkelijke termijnen 


ik betaal in één keer start mei 2019 

ik betaal in 4 gemakkelijke termijnen 


ik betaal in één keer 
start oktober 2019

ik betaal in 4 gemakkelijke termijnen 

ik betaal in één keer

Testimonials

Lees hier de reacties van deelnemers:

“Ik heb het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket gevolgd bij Martijn. Het waren zes intensieve dagen waarbij uiteindelijk alle losse hoofdstukken als een puzzel in elkaar pasten. Het was een veilige groep en omgeving waarbij je persoonlijke issues kon oefenen. Martijn is een zeer deskundige hypnotherapeut die zijn praktijkervaringen goed kan overbrengen. Ik heb hierdoor met vertrouwen inmiddels mijn eerste cliënten behandeld”.

Edwin Braker.

“Het is een praktijkgerichte opleiding die je in staat stelt om direct te starten met een eigen praktijk. De training is zo opgebouwd dat je na een aantal dagen vanzelf in de flow komt en alles heel gemakkelijk in je op kunt nemen en toe kunt passen. Dit komt grotendeels ook door het enthousiasme van Martijn dat zeer aanstekelijk is. Er wordt gewerkt in kleine groepen en er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Deze opleiding smaakt naar meer!”

Groetjes,

Sunita Gobardhan

“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”

Gerard de Vries

“Relaxte sfeer, veilig, uiterst plezierig om in te werken. In 6 dagen leren wat onmogelijk leek en nu een waarheid is. Een fraaie reis, aan te bevelen voor ieder die meer wil.”

Constant Lamp

“Nooit geweten dat het volgen van een opleiding zo leuk kon zijn. Ik voelde mij helemaal in mijn element tijdens de lessen. Martijn doceert de stof op een hele relaxte en ontspannen manier met een tikkeltje humor, waardoor het gemakkelijk wordt opgepikt. De opleiding heeft mij als persoon en als professioneel coach krachtiger gemaakt in mijn kunnen. Het was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had om mijn plaatje compleet te maken.”

Reshma Sidhoe

“De 6-daagse hypnose opleiding heeft me nog meer inhoud als coach gegeven. Ik heb de opleiding als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren. Het werken met Martijn is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”

Miranda Kasius

“Geweldige dagen, die je moet ervaren om te voelen wat het voor je kan betekenen. De lesstof die gegeven wordt is enorm. Je krijgt alles mee om jezelf daadwerkelijk te positioneren als NLP hypnotherapeut. Dankjewel Martijn, ik heb veel geleerd en enorm genoten.”

Marja van Zanden

“In deze opleiding heb ik met heel veel plezier en warmte geleerd hoe ik bewust en onbewust mensen kan helpen om te denken aan mogelijkheden die ze voorheen niet konden zien. Als er een mogelijkheid was om deze cursus op een continue basis te doen zou ik er direct voor tekenen. O ja, die Martijn is steengoed! Een echte aanrader!”

Robert van Kooten

“De 6-daagse hypnotherapie opleiding heeft voor mij – naast veel verdieping in hypnose en NLP – vooral de brug gebouwd om kennis om te zetten in de praktijk. Mijn zoon had migraineaanvallen en na de opleiding heb ik hem kunnen helpen om zijn aanvallen zelf te stoppen. Deze winst doet de opleidingsinspanning en -kosten meteen terugverdienen. Martijn heeft een mooie opleiding gemaakt en is een fantastische trainer. Hij heeft veel kennis die hij vrijelijk deelt met de cursisten. Omdat Martijn ook open is over zijn eigen leerproces ontstaat een open sfeer waardoor iedereen in een veilige setting kan starten met het toepassen van hypnose.”

Susan Waucamont

“6 dagen lang op innerlijke kleurrijke ontdekkingsreis d.m.v. hypnose. Bedankt Martijn, het was fantastisch!! Ik heb genoten van jouw vakmanschap, passie, creativiteit, humor en heel prettige manier van lesgeven. Deze praktijkgerichte opleiding was een speciale uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Jij hebt mij geïnspireerd! Ik heb heel veel geleerd tijdens deze opleiding en zeker meer dan alleen mooie hypnose technieken. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot ziens.”

Beate Thiele

“Martijn, jij bent een hypnose vakman en een inspirerende teacher met humor en een H+ die door het dak gaat! Je hebt me geleerd hoe hypnose werkt, met heel veel heldere uitleg en inspirerende voorbeeld sessies. Het focussen hierbij op ‘having fun’, ontspanning, positieve gevoelens en veel oefenen met elkaar. En niet te vergeten het ongelofelijke positieve effect ervan; een meer en meer ervaren van ‘feel good’. Een superfijne, prettige sfeer om op een ontspannen manier iets compleet nieuws te leren. Wauw, wat waren deze 12-dagen fascinerend!”

Helen God

“Hetgeen dat wordt beloofd, krijg je ook tijdens de opleiding, met als bonus een aanstekende en enthousiaste coach/trainer die de sfeer in de groep al snel bepaalde. Wat mij betreft was het een hele toffe groep (one by one). Duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen. Bedankt Martijn en ik kijk al uit naar de volgende keer.”

Groetjes,

Frank Van Becelaere

“Praktijkervaring goed gecombineerd met theorie. Martijn gaat in op de achterliggende principes waardoor jij zelf de rest heel makkelijk kan invullen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Arnt van Helden

“Mijn leven lang worstel ik met een negatief zelfbeeld. De 6-daagse hypnose opleiding heeft mij tot een krachtige, zelfverzekerde vrouw gemaakt. Ik beleef het leven bewuster.”

Tinie Kievith

“Martijn geeft zijn lessen met een ongeëvenaarde passie, waar een ieder van kan leren. No matter how good you already are. Het was mij een waar genoegen om hier deel van uit te maken en ik kom zeker terug voor de NLP practitioner dit jaar!”

Laurence van Harskamp

“De diverse technieken die Martijn je geeft worden zeer professioneel gedoceerd met veel humor en hypnotisch vakmanschap. Wat op mij persoonlijk grote indruk heeft gemaakt is de Mind Bending Language techniek, die je zo snel naar de oplossing van het probleem brengt. De diverse inducties die je krijgt op de opleiding zijn waanzinnig en binnen 2 minuten heb je iemand onder hypnose. Ik wil Martijn hartelijk bedanken voor de fijne opleiding.”

Chris van Trok

“Ik heb de 6-daagse hypnose opleiding gedaan bij Martijn Groenendal. Na 6 volle dagen in trance te hebben gezeten is mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb veel hypnose technieken geleerd, hoe gemakkelijk het is om een negatieve overtuiging te veranderen naar een positieve overtuiging.”

Sophie Derks

“De manier van onderwijzen is heel goed!! Proficiat, heel strak, serieus, grappig en goed voorbereid.”

Shirley Dumfries

“Ik vind het een geweldige ervaring, ik heb mezelf weer innerlijk teruggevonden. Tevreden met wat ik heb en wie ik ben. Alles heeft me een goed gevoel en meer zelfvertrouwen gegeven. Bij deze wil ik ook de deelnemers heel erg bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en gezelligheid.”

Nur Oyman

“Dit vak hadden ze op de middelbare school moeten geven! Totale ontspanning. En dat ik het nu ook kan overbrengen op anderen! Mijn leven is positief veranderd!”

Arie van Stolk

“Niet alleen verrassend nuttig, met verrassende inzichten, maar ook verrassend veel plezier.”

Chris van Gool

Ja, ik wil me aanmelden