hypnotherapiepractitioneropleiding

Gecertificeerde Hypnose Opleiding, 12-daagse 

"Hoe je met zelfvertrouwen je cliënt hypnotiseert EN voorgoed fobieën, burn- outs en stress oplost...

Start in mei

Krijg zelfvertrouwen EN leer de krachtigste hypnosetechnieken toepassen op je cliënt in een goedlopende coaching praktijk!

Ook als je al coach bent, en betere hypnosetechnieken wilt hebben, is de 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding ideaal. In de 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding, leer je de krachtigste hypnotherapie-technieken toepassen op je cliënt en de beste hypnose technieken gebruiken voor je persoonlijke groei. Je kunt na de opleiding effectief hypnose en hypnotherapie toepassen voor zowel in je coaching werk of aan de slag gaan als hypnotherapeut, of voor als nieuwe reeks krachtige coaching vaardigheden op je werk.


"Stel je voor dat je een cliënt krijgt die last heeft van paniekaanvallen, depressie, eetverslaving of trauma uit het verleden… Hoe pak je dat precies aan? Welke hypnosetechnieken ga je gebruiken? De 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding is hiervoor de oplossing omdat je met zelfvertrouwen de juiste technieken leert toepassen.


Op de laatste dag van de opleiding, is de certificeringsdag en word je getoetst aan de hand van een praktijk examen en ontvang je het door de IAPCH erkende certificaat.

Martijn Groenendal
bekend van TV

 “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld" Igor Ledochowski van de IAPCH.org

Je krijgt in de 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding:

 • toepassingen van hypnotherapie voor coaching en persoonlijke groei
 • het erkende IAPCH hypnotherapie certificaat
 • snelle hypnose inducties, Dave Elman inductie, hypnotic frame control
 • conversationele hypnose speciaal voor in coaching gesprekken
 • zelfvertrouwen met het toepassen van hypnose bij anderen
 • krachtige hypnosedemonstraties te zien voor de groep door de trainer
 • de hypnotherapie handleiding (74 blz)
 • protocol om te werken met kinderen en hypnotherapie (6-12 jaar)
 • het Stoppen-met-Roken-procol

  Wij zijn genomineerd voor beste opleider van nederland


  “Het is een praktijkgerichte opleiding die je in staat stelt om direct te starten met een eigen praktijk. De training is zo opgebouwd dat je gelijk vanzelf in de flow komt en alles heel gemakkelijk in je op kunt nemen en toe kunt passen" Sunita Gobardhan

Hypnose is perfect voor je persoonlijke groei!

Martijn Groenendal trained jou persoonlijk in hypnose en hypnotherapie. Dit betekent voor jou een hypnotherapie trainer die je laat zien hoe je het gewenste resultaat bij je cliënt krijgt; door middel van krachtige hypnosedemonstraties, heldere uitleg en plezierige praktijkoefeningen. Hij is Hypnotherapie trainer en trained ook in Ierland, London, India, Australie, USA. Hij geeft al 25 jaar hypnose en NLP opleidingen. 

Reacties op de 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding:

Inhoud:
D
e 12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding

Inhoud van de 12-daagse:
- Hoe je een intake gesprek voert met je client

- Conversationele hypnose inducties, ideaal voor in coaching gesprekken

- Hypnose shock inducties

- Dave Elman inductie

- Oog fixatie inductie

- Progessieve relaxatie inductie

- Verdiepen door tellen, visualisatie en realisatie 

- Richtlijnen voor het structureren van krachtige suggesties

- Werken met symbolen uit het onderbewustzijn

- Het hypnotiseren van groepen

- De regressie techniek

- De reintegratie techniek

- Hoe je hypnotisch leert praten

- Werken met delen

- Ericksoniaanse hypnose (basis) en de Non-Awareness Set

- Hypnotic Blitz techniek

- De revivification techniek

- Mind Bending Language 

- Het maken van een hypnotisch script

- hypnotisch taalgebruik

- Arm levitatie

Arm catalepsie

- NLP fast fobia-cure

- NLP gevoelsomdraai techniek 

- Het ontspannen van het lichaam

- Het ontspannen van de geest

- Onbewust leren

- Communiceren met het onderbewustzijn

- Het leren focussen van aandacht via zelfsuggestie

Lees hier de reacties van deelnemers:

"Je krijgt alles mee om jezelf daadwerkelijk te positioneren als hypnotherapeut" 

“Geweldige dagen, die je moet ervaren om te voelen wat het voor je kan betekenen. De lesstof die gegeven wordt is enorm. Je krijgt alles mee om jezelf daadwerkelijk te positioneren als NLP hypnotherapeut. Dankjewel Martijn, ik heb veel geleerd en enorm genoten.”

Marja van Zanden


“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”

Gerard de Vries


“De 12-daagse hypnose opleiding heeft me nog meer inhoud als coach gegeven. Ik heb de opleiding als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren. Het werken met Martijn is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”

Miranda Kasius

Tijd voor actie:


Locatie:

NLP Life Academy

Bleijenburg 29

2511 VC Den Haag

Dagelijks van 10:00 - 17:00 

exclusief lunch

12-daagse gecertificeerde hypnose opleiding start op 3 mei 2019

blok 1: 3,4,5 mei 2019

blok 2: 24,25,26 mei 

blok 3: 28,29,30 juni  

blok 4: 6,7,8 september 

2497 euro

ik betaal in 4 gemakkelijke termijnen 


ik betaal in één keer start in oktober 2019

blok 1: 4,5,6 oktober 2019

blok 2: 6,7,8 december 2019

blok 3: 24,25,26 januari 2020

blok 4: 21,22,23 februari 2020

2497 euro

ik betaal in 4 gemakkelijke termijnen 

ik betaal in één keer

Lees hier nog meer de reacties van deelnemers:

Plenty of space for a smooth sub-title!

“Relaxte sfeer, veilig, uiterst plezierig om in te werken. In 12 dagen leren wat onmogelijk leek en nu een waarheid is. Een fraaie reis, aan te bevelen voor ieder die meer wil.”

Constant Lamp

“Nooit geweten dat het volgen van een opleiding zo leuk kon zijn. Ik voelde mij helemaal in mijn element tijdens de lessen. Martijn doceert de stof op een hele relaxte en ontspannen manier met een tikkeltje humor, waardoor het gemakkelijk wordt opgepikt. De opleiding heeft mij als persoon en als professioneel coach krachtiger gemaakt in mijn kunnen. Het was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had om mijn plaatje compleet te maken.”

Reshma Sidhoe

“De 12-daagse hypnose opleiding heeft me nog meer inhoud als coach gegeven. Ik heb de opleiding als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren. Het werken met Martijn is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”

Miranda Kasius

“In deze opleiding heb ik met heel veel plezier en warmte geleerd hoe ik bewust en onbewust mensen kan helpen om te denken aan mogelijkheden die ze voorheen niet konden zien. Als er een mogelijkheid was om deze cursus op een continue basis te doen zou ik er direct voor tekenen. O ja, die Martijn is steengoed! Een echte aanrader!”

Robert van Kooten

“De 12-daagse hypnotherapie opleiding heeft voor mij – naast veel verdieping in hypnose en NLP – vooral de brug gebouwd om kennis om te zetten in de praktijk. Mijn zoon had migraineaanvallen en na de opleiding heb ik hem kunnen helpen om zijn aanvallen zelf te stoppen. Deze winst doet de opleidingsinspanning en -kosten meteen terugverdienen. Martijn heeft een mooie opleiding gemaakt en is een fantastische trainer. Hij heeft veel kennis die hij vrijelijk deelt met de cursisten. Omdat Martijn ook open is over zijn eigen leerproces ontstaat een open sfeer waardoor iedereen in een veilige setting kan starten met het toepassen van hypnose.”

Susan Waucamont

“12 dagen lang op innerlijke kleurrijke ontdekkingsreis d.m.v. hypnose. Bedankt Martijn, het was fantastisch!! Ik heb genoten van jouw vakmanschap, passie, creativiteit, humor en heel prettige manier van lesgeven. Deze praktijkgerichte opleiding was een speciale uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Jij hebt mij geïnspireerd! Ik heb heel veel geleerd tijdens deze opleiding en zeker meer dan alleen mooie hypnose technieken. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot ziens.”

Beate Thiele

“Martijn, jij bent een hypnose vakman en een inspirerende teacher met humor. Je hebt me geleerd hoe hypnose werkt, met heel veel heldere uitleg en inspirerende voorbeeld sessies. Het focussen hierbij op ‘having fun’, ontspanning, positieve gevoelens en veel oefenen met elkaar. En niet te vergeten het ongelofelijke positieve effect ervan; een meer en meer ervaren van ‘feel good’. Een superfijne, prettige sfeer om op een ontspannen manier iets compleet nieuws te leren. Wauw, wat waren deze 12-dagen fascinerend!”

Helen God

“Hetgeen dat wordt beloofd, krijg je ook tijdens de opleiding, met als bonus een aanstekende en enthousiaste coach/trainer die de sfeer in de groep al snel bepaalde. Wat mij betreft was het een hele toffe groep (one by one). Duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen. Bedankt Martijn en ik kijk al uit naar de volgende keer.”

Groetjes,

Frank Van Becelaere

“Praktijkervaring goed gecombineerd met theorie. Martijn gaat in op de achterliggende principes waardoor jij zelf de rest heel makkelijk kan invullen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Arnt van Helden

“Mijn leven lang worstel ik met een negatief zelfbeeld. De 12-daagse hypnose opleiding heeft mij tot een krachtige, zelfverzekerde vrouw gemaakt. Ik beleef het leven bewuster.”

Tinie Kievith

“Martijn geeft zijn lessen met een ongeëvenaarde passie, waar een ieder van kan leren. No matter how good you already are. Het was mij een waar genoegen om hier deel van uit te maken en ik kom zeker terug voor de NLP practitioner dit jaar!”

Laurence van Harskamp

“De diverse technieken die Martijn je geeft worden zeer professioneel gedoceerd met veel humor en hypnotisch vakmanschap. Wat op mij persoonlijk grote indruk heeft gemaakt is de Mind Bending Language techniek, die je zo snel naar de oplossing van het probleem brengt. De diverse inducties die je krijgt op de opleiding zijn waanzinnig en binnen 2 minuten heb je iemand onder hypnose. Ik wil Martijn hartelijk bedanken voor de fijne opleiding.”

Chris van Trok

“Ik heb de 12-daagse hypnose opleiding gedaan bij Martijn Groenendal. Na 6 volle dagen in trance te hebben gezeten is mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb veel hypnose technieken geleerd, hoe gemakkelijk het is om een negatieve overtuiging te veranderen naar een positieve overtuiging.”

Sophie Derks

“De manier van onderwijzen is heel goed!! Proficiat, heel strak, serieus, grappig en goed voorbereid.”

Shirley Dumfries

“Ik vind het een geweldige ervaring, ik heb mezelf weer innerlijk teruggevonden. Tevreden met wat ik heb en wie ik ben. Alles heeft me een goed gevoel en meer zelfvertrouwen gegeven. Bij deze wil ik ook de deelnemers heel erg bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en gezelligheid.”

Nur Oyman

“Dit vak hadden ze op de middelbare school moeten geven! Totale ontspanning. En dat ik het nu ook kan overbrengen op anderen! Mijn leven is positief veranderd!”

Arie van Stolk

“Niet alleen verrassend nuttig, met verrassende inzichten, maar ook verrassend veel plezier.”

Chris van Gool

Ja, ik schrijf me in