Page content

Over ons

Regelmatig geeft Martijn Groenendal hypnose- en NLP-trainingen in Londen, Ierland, Singapore, Australië, India en de Verenigde Staten.

De trainingen zijn praktisch gericht (‘how to’), humoristisch en met een vleugje spiritualiteit. Voor jou betekent dit een instructeur die erop is gericht om jou succesvol te maken in het toepassen van speciale kennis en vaardigheden op het gebied van hypnose en coaching. Dit zorgt ervoor dat je gelijk zelfvertrouwen krijgt én echt begrijpt wat je doet. Hierdoor kun je zelf alle vormen van hypnose en NLP succesvoller toepassen in je conversaties en coachingsessies.

Martijn Groenendal zelf is persoonlijk getraind door Igor Ledochowski, de grondlegger van Conversationele Hypnose, en door Richard Bandler, de mede-grondlegger van NLP.

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi over Martijn Groenendal zegt! “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)

Reacties van deelnemers:

Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”
Gerard de Vries

“Relaxte sfeer, veilig, uiterst plezierig om in te werken. In 6 dagen leren wat onmogelijk leek en nu een waarheid is. Een fraaie reis, aan te bevelen voor ieder die meer wil.”
Constant Lamp

“Nooit geweten dat het volgen van een opleiding zo leuk kon zijn. Ik voelde mij helemaal in mijn element tijdens de lessen. Martijn doceert de stof op een hele relaxte en ontspannen manier met een tikkeltje humor, waardoor het gemakkelijk wordt opgepikt. De opleiding heeft mij als persoon en als professioneel coach krachtiger gemaakt in mijn kunnen. Het was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had om mijn plaatje compleet te maken.”
Reshma Sidhoe

“De 6-daagse hypnose opleiding heeft me nog meer inhoud als coach gegeven. Ik heb de opleiding als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren. Het werken met Martijn is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”
Miranda Kasius

Gestudeerd:
Gekwalificeerde Hypnose Trainer (Igor Ledochowski)
Gekwalificeerde Gediplomeerd NLP Trainer (Richard Bandler)
Advanced Ericksonian Hypnotherapy (Igor Ledochowski)
Hypnosis Examiner (IAPCH)
Hypnotic Storytelling (Robin Manuell)
Conversational Hypnotherapy (Igor Ledochowski)
Licensed Trainer of Conversational Hypnosis Professional Hypnotherapy
Certified Conversational Hypnosis Trainer (International Association of Professional Conversational Hypnotherapists)
Society of Neuro-Linguistic Programming
Certified Conversational Hypnotherapist (IAPCH)
Certified NLP Practitioner (NLP Society)
Certified NLP Master Practitioner (NLP Society)
Certified NLP Coach (NLP Society)
NLP Certified Licensed Trainer (by Richard Bandler)
Certified Stage Hypnotist
The International Association of Professional Conversational Hypnotists (IAPCH)
Vele andere trainingen en certificeringen in Hypnose Hypnotherapie, NLP, Persuasion Engineering, Meditatie & Persoonlijke Verandering

In de media:
Interview met Marc Savard (Las Vegas, USA) On Stage Hypnosis
Meerdere uitzendingen over Hypnose & NLP (Nederland en UK)

Ondernemer:
NLP Life Academy (Nederland)
Hypnosis Training Institute (Nederland & UK)
Hypnotherapiepraktijk (Nederland)

Bedenker:
Meerdere Hypnose & NLP Thuisstudie Programma’s

Klik gerust eens door onze categorieën heen: